Aktuális

Ők lopták el a kiscsikót, keresi őket a rendőrség

A két fiatal két láncfűrészt és egy fűkaszát is elvitt a kiscsikón kívül.

Egy fél ország kereste Pötyit, a pónicsikót, akit egy Fiat Puntóban raboltak el egy 18. kerületi tanyáról. A lopást bejelentették a rendőrségen, az állat gazdája pedig a Facebookon kért segítséget.

Csütörtök estére meglett az állat, a rendőrség visszajuttatta a gazdájához, aki „az egész országnak” megköszönte a segítséget.

A lótolvajokat azonban még mindig keresi a rendőrség. Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a 20 éves Kemény Kevin és a 22 éves Szécsényi Ádám ellen.

Fotó: Police.hu

A jelenlegi adatok szerint a két fiatal március 4-én este 8 óra és másnap reggel 7 óra között nemcsak a kiscsikót lopta el, hanem két láncfűrészt és egy fűkaszát is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kemény Kevint és Szécsényi Ádámot felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top