Aktuális

26 kilós matrac nyomta agyon a 7 éves Nándikát

Újabb részletek derültek ki a megrázó balesetről.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, kedden délután meghalt egy hétéves kisfiú, akire ráesett egy matrac egy jánoshalmi ház udvarán. A Tények most újabb részleteket tudott meg a megrázó esetről.

A csatorna szerint a tragédia a kisfiú nagyszüleinél történt. A 7 éves Nándika éppen egyedül játszott az udvaron, amikor egy régi ágy matraca ráesett a fejére. A tévé információi szerint az ütés olyan erős volt, hogy a kisfiú azonnal meghalt. Hiába érkezett mentőhelikopter, már nem tudtak segíteni rajta. A szomszédokat sokkolta a kisfiú halálának híre.

A Bors úgy tudja, Nándika játszani szaladt ki az udvarra, amikor a kerítéshez támasztott, 26 kilós matrac egy óvatlan pillanatban rázuhant. Mire édesanyja keresni kezdte, csupán a nadrágja egy szeglete lógott ki a súlyos ágybetét alól, úgy beterítette a matrac a kisfiút. A rokonok szerint a szülők csak egy percre nem figyeltek, ennyi is elég volt, hogy Nándika kiszaladjon az udvarra.

A haláleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top