Aktuális

Ki akarta tépni egy nő kezéből a telefont a villamoson, végül ő húzta a rövidebbet – videó

A 17-es villamoson történt a dolog, a rendőrök végül a kamerafelvételek alapján fogták el a sorozatrablót.

A II. kerületi rendőrök elfogtak egy sorozatrablót, aki korábban megpróbált kirabolni egy idős férfit, nem sokkal később pedig egy villamoson utazó nő telefonját akarta elvenni, sikertelenül.

A 28 éves budapesti férfi, K. Richárd még január 16-án, a Margit híd budai hídfőjénél próbálta meg kitépni egy idős férfi kezéből a táskáját, ám az nem engedte el, így a rabló lerántotta őt a lépcsőn. A férfi az esésben elvesztette az eszméletét, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Öt nappal később, 21-én K. Richárd a 17-es villamoson lendült akcióba: ki akarta tépni az egyik utas kezéből a mobiltelefonját. Ekkor sem járt azonban sikerrel, a nő ugyanis nem engedte el a telefont. Amikor a villamos megállt a Zsigmond téri megállónál, a férfi lerángatta a nőt a járműről. A megállóban várakozók ekkor a nő segítségére siettek. Megpróbálták visszatartani a férfit, de sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök végül kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, február 19-én sikerült elfogniuk a lakásán.

Kattints a lejátszáshoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top