Aktuális

Várandós kismama mellett robbant fel a kazán, a magzat mentette meg az életét

Meg nem született kisfia óvta meg belső szerveit a halálos sérülésektől. A gyermek életét azonban nem tudták megmenteni.

Felrobbant a kazán egy várandós nő mellett Szakáldon január 9-én. A 26 éves kismama életét szíve alatt hordott gyermeke mentette meg – a magzat azonban nem élte túl a balesetet. A Tények információi szerint a kismama már a 36. hétben járt, amikor bekövetkezett a tragédia.

A nő súlyosan megsérült a robbanásban: több csontja is eltörött, arca pedig súlyosan összeégett, az orvosoknak életmentő műtétet kellett végrehajtaniuk rajta. Esélye sem lett volna azonban a túlélésre, ha nem állapotos: magzata óvta meg ugyanis belső szerveit a halálos sérülésekről.

A nő már nincs életveszélyben, de rendszeres kezelésekre szorul. Időközben a meg nem született kicsit eltemették, azóta gyászolják. Az édesanyának ez a kisfiú lett volna a második gyermeke, korábban kislánya született. A négyéves gyermek egy ablakon keresztül látta a balesetet.

A család jelenleg az anyuka nagymamájánál lakik, a TündérPakk Alapítvány gyűjtést szervezett számukra, mivel az édesapa egyelőre nem tud visszamenni dolgozni, felesége ugyanis folyamatos felügyeletet igényel, emellett négyéves kislányukról is ő gondoskodik. 

A TV2 riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top