Aktuális

Tizenkét éve rabolták el a kislányát, Andrea azóta küzd a láthatásáért

A kislányt arab édesapja rabolta el, azóta Andrea minden vágya, hogy találkozhasson a lányával. Most legalább hírt kapott róla.

Tizenkét év után végre hírt kapott elrabolt lányáról Andrea. Leilát még 7 éves korában jordániai édesapja szakította el az édesanyjától 2007-ben.

Mohammad gyros-árusként dolgozott Budapesten, ekkor ismerte meg és szeretett bele Andrea. Összeházasodtak, majd megszületett a kislányuk, Leila. Ekkor kezdődtek a gondok.

Mire a gyerek iskolás lett, elhidegültünk egymástól. A férjem apja haldoklott, így megkért, hadd köszönjön el tőle a kislány. A repülőjegyeket is megvette. Nem is sejtettem, hogy esze ágában sincs visszaengedni őt velem

– mondta Andrea a Blikknek.

Mohammad családja hetekig fogva tartotta Andreát és Leilát a jordániai Ammanban. A nő családja már kerestette őket, és még a magyar nagykövetség is tett lépéseket.

Leilát egyszerűen elvették az anyjától, Andrea ekkor látta utoljára a kislányát. Arra kényszerítették, hogy írjon alá egy arab nyelvű papírt, amiről kiderült, hogy a válási iratok voltak. Aztán meg kellett szöknie.

Tizenkét év telt el azóta, és Andrea most először kapott hírt Leiláról. Annyit tud, hogy a már 19 éves lány sokat sír utána, nagyon hiányzik neki az édesanyja, és még nem adták férjhez.

Közben Andrea is új életet kezdett, és új kapcsolatából Leilának testvére született, Zsolti. A sors úgy hozta, hogy Andrea ismét egyedül maradt, válóper előtt áll, és most a másik gyerekéért kell harcolnia.

A hétéves Zsoltival most kettesben élnek, de mindez nem feledteti vele a lányát. Andrea minden vágya, hogy egyszer meglátogassa Leilát, és elmondja neki, mennyire szereti. „Azt hiszem, ott halnék meg a boldogságtól a nagylányom karjai közt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top