nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Égő hajjal is folytatta a koncertet az énekes

Égő hajjal is folytatta a koncertet az énekes

A Hairball nevű KISS tribute banda frontemberének sörénye egy kigyulladt pirotechnikai eszköz miatt kapott lángra. Videó.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy kigyulladt pirotechnikai eszköz miatt az egyik koncerten lángra kapott a haja a Hairball nevű KISS tribute zenekar énekesének – írja a Daily Mail. A frontember lángoló tincseivel mit sem törődve tovább nyomta a koncertet.

A bizarr balesetből komolyabb tragédia is lehetett volna, de a színpadmunkások szerencsére idejében közbeléptek, és eloltották a rocker égő sörényét. A koncert a közjáték után zavartalanul folytatódott tovább.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon