Aktuális

Videóra vették, ahogy leütnek egy embert az 1-es villamoson

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a tettes azonosításához.
rendőrség 1-es villamos videó

Ahogy az a rendőrség által közzétett videóból is kiderül, a hatóságok két férfit keresnek garázdaság vétsége miatt. Az egyik férfi 2019. február 9-én 15 óra 45 perc körül a Könyves Kálmán körúton, a Hidegkúti Nándor Stadion előtti villamosmegállóban álló 1-es villamos ablakát betörte, míg társa eközben a villamoson tartózkodva megütött egy utast.

Az egyik elkövető 30-35 év körüli, 180-185 cm magas, körszakállas férfi, aki a bűncselekmény idején sötét nadrágot, sötét kabátot és sapkát viselt, melyeken fehér csík látható. Társa 25-30 év körüli, 170-175 centi magas, fehér talpú sportcipőt, fekete nadrágot és fekete kabátot viselt, melynek karrészén sárga csík látható – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top