Aktuális

Háromgyerekes család háza égett le, mindenük odalett

A 200 négyzetméteres ház tetőszerkezete méteres lángokkal égett, az anyuka a kisbabával éppen, hogy csak ki tudott menekülni a tűzből. A háromgyermekes család mindene odalett.

Teljesen leégett egy háromgyermekes család háza Ostffyasszonyfán – számolt be a Tények. Éppen a pár hónapos csecsemőt etette a háromgyerekes nő, amikor meglátta a sűrű, fekete füstöt a házukban. Az utolsó pillanatban sikerült kimenekülniük.

A ház jelenleg lakhatatlan, de a helyi közösség megkezdte a segítségnyújtást. Az önkormányzat kitakaríttatta az üresen álló, helyi orvoslakást, ahova beköltözhet a család. A barátoktól még egy hűtőszekrényt is kaptak. 

A családban 3 gyerek van, a nagyobbak 22 és 17 évesek, míg a kicsi 3 hónapos. A helyzetet bonyolítja, hogy a családnak nem volt biztosítása a házra.

A tűzben egy gázpalack is felrobbant, ami hatalmas pusztítást okozott a házban, amely így lakhatatlan lett. A tűz a ház hátsó részében, a konyhában keletkezett, pillanatok alatt átterjedt a szobákra. A tüzet valószínűleg valamilyen elektronikus probléma okozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top