Aktuális

Irodában árulták a kábszit Budapesten

A készenléti rendőrök négy férfit fogtak el Budapesten.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást I. Zoltán 49 éves budapesti lakos és társai ellen. A magyar férfi a nyomozás adatai szerint XIX. kerületi

cocaine kokain scarface al pacino sebhelyes arcú

fotó: imdb

irodájában rendszeresen értékesített kokaint.

A KR NNI nyomozói a Készenléti Rendőrség kommandósaival és a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységével közösen 2019. február 6-án összehangolt akciót tartottak. Ennek alkalmával a rendőrök elfogtak egy 41 éves magyar férfit, aki azt megelőzően az irodában járt. Az autójában 25 gramm kokaint találtak és foglaltak le a nyomozók. A TEK munkatársai az épület előtt elfogták az onnan távozó I. Zoltánt és 23 éves szír állampolgárságú bűntársát, valamint az irodában egy 59 éves szintén szír állampolgárt, aki ugyancsak a bűnözői csoport tagja volt.

A KR NNI munkatársai az irodahelyiségben kutatást tartottak, amelynek alkalmával

500 gramm kokaint és 320 gramm hasisgyantát

találtak, valamint a kábítószer hígításához és porciózásához használatos anyagokat és eszközöket, illetve 4 millió forint készpénzt foglaltak le. A rendőrök lefoglalták az I. Zoltán használatában lévő nagy értékű luxusterepjárót is.

A nyomozók a négy férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd

I. Zoltánt és 23 éves szír társát

bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Két bűntársuk az eljárás során szabadlábon védekezik.

A KR NNI szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top