Aktuális

Ijesztő videó: jégtömbök zuhantak az autós elé

A felvételen jól látszik, ahogy a megfagyott, hatalmas jégtömbök lesodródnak a kamion tetejéről, a mögötte vezető autós már nem tudta kikerülni.

Hatalmas jégdarabok zuhantak le a 68-as úton egy kamionról, a sofőr kilométereken keresztül haladt így, nem állt meg, a mögöttük haladó sofőr hátborzongató felvételt készített az életveszélyes helyzetről – számolt be a Tények. A jégdarabokat már nem tudták kikerülni, rámentek az autóval, aminek az alja a jégdarabok miatt összevissza tört. Jól hallani a videón a hatalmas koppanást.

Mint a videót készítő nő a Tényeknek elmondta, kilóméreteken keresztül mentek a sofőr mögött és hiába próbáltak jelezni neki, nem lassított és nem is állt meg, a mintegy 20 centi vastagságú jégdarabok folyamatosan potyogtak a kamion a tetejéről.

Az anyagi károk mellett ez elképesztő veszélyes is, a karosszéria tetejére esve komoly károkat tud okozni – állítja egy autósportál főszerkesztője.

Budapesten egyébként egy gyalogosra zuhant kis híján jégtömb egy kamionról, ami hirtelen lassított, hogy átengedje a zebrán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top