Aktuális

Megszülte a gyerekét a vécén, és már ment is volna vissza dolgozni

A sportszereket árusító üzletben dolgozó nő a dobozok kibontására használt pengével vágta el a köldökzsinórt.

Egy sportszeráruház személyzeti mosdójában szülte meg a gyerekét egy Nagy-Britanniában élő kelet-európai nő – írja a Daily Mail cikke alapján a Blikk. A nő egy dobozok bontására használt pengével elvágta a köldökzsinórt, és már ment is volna vissza dolgozni.

Fotó: Unsplash

„A délutános műszakban történt, nyolc–fél kilenc körül. A lány bezárkózott az egyik fülkébe, a farmerja le volt tolva, csupa vér volt körülötte minden. Először azt hittük, nagyon erős menstruációs vérzése van, aztán valaki észrevette, hogy a szomszéd fülkében is vér van; amikor bementünk, megtaláltuk az újszülöttet a betéteknek fenntartott vödörben. Felvettük, az egyik dolgozó szájból szájba lélegeztette. A lány eközben csak azt hajtogatta: vissza kell mennem dolgozni, vissza kell mennem dolgozni!” – mesélte az egyik munkatárs.

Az újszülöttet elsősegélyben részesítették, majd segítséget hívtak. A kicsit kórházba szállították, ahol sikerült stabilizálni az állapotát. Az anyát őrizetbe vették, de végül szabadon távozhatott, a gyereket viszont elvették tőle. A lapnak nyilatkozó munkatárs azt mondta, sem ők, sem a feletteseik nem tudtak arról, hogy terhes volt.

Az érintett áruházzal kapcsolatban már többször felmerültek olyan pletykák, hogy az alkalmazottak betegen és mindenórás terhesen is bementek dolgozni, mert annyira féltek attól, hogy elveszíthetik állásukat, ám ezt az üzlet tagadja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top