Aktuális

Meglepő fordulat: marad a Sláger FM

Február 2-tól új frekvencián, de változatlan zenei- és műsorkínálattal sugároz tovább a népszerű adó.

Megnyugodhatnak a hallgatók, a Sláger FM tovább folytatja működését, ráadásul változatlan zenei kínálattal és műsorokkal, igaz, új frekvencián, az FM 95.8-on – írja a csatorna tájékoztatása alapján a Blikk.

A váltással jól jár a csatorna, mert február 2-tól megduplázódik a vételkörzete, így kétszer annyi hallgató számára lesz elérhető, mint korábban.

„Csak annyi változás lesz, hogy a hallgatóknak az FM 95.8-ra kell állítaniuk a rádióikat, és ha megteszik, ugyanazokat a zenéket, ugyanazokat a műsorokat és ugyanazokat a műsorvezetőket hallhatják, amelyeket–akiket megszokhattak, megszerettek. Ráadásul ezen a frekvencián kétszer annyi hallgatót, 2,5 millió embert érünk el” – mondta Ürge Dezső, az FM 95.8 kizárólagos értékesítését végző TriMedia Sales House Kft. kereskedelmi vezetője.

A frekvenciaváltás február 2-án 00.00-kor lesz. Utána rendhagyó módon szombaton reggel is a Sláger Reggel műsorvezetői, Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébresztik majd a hallgatókat.

Mint az közismert, az NMHH korábban úgy döntött, hogy az eredeti frekvenciáján nem hosszabbít szerződést a Sláger FM-mel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top