Aktuális

Saját szüleivel is végzett a louisianai ámokfutó

A 21 éves férfi, Dakota Theriot öt embert ölt meg; többek között a volt barátnőjét és a saját szüleit.

Öt emberrel, többek között volt barátnőjével és saját szüleivel is végzett egy 21 éves amerikai lövöldöző, szombatról vasárnapra virradó éjjel. A Louisianában élő Dakota Theriotot most gyilkosságért, emellett illegális lőfegyverhasználatért és betörésért keresik.

A rendőröknek egyébként szinte azonnal sikerült azonosítaniuk az elkövetőt: első két áldozata, a szülei ugyanis még éltek, mikor a rendőrök a lövöldözés helyszínére érkeztek, és elkövetőként a fiukat azonosították. Az 51 éves szülők, Elizabeth és Keith Theriot, akikre a hálószobájukban lőtt rá a 21 éves ámokfutó, a kórházba szállítást követően belehaltak a sérüléseikbe.

Nem lehetett már segíteni a férfi egykori barátnőjén, annak testvérén és édesapján se. Summer, Tanner és Billy Ernest szintén Dakota Theriot lövései miatt veszítette az életét. A helyszínen két kiskorú, egy hét- és egy egyéves gyerek is volt, nekik nem esett bántódásuk. Summer nagyanyja a helyi sajtónak elmondta, a tettes néhány éve rövid ideig a családjuknál lakott, a viselkedésében azonban nem volt semmi gyanakvást keltő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top