Aktuális

Negyven forintjáért vertek meg egy embert Kazincbarcikán

Egy pulóvert is el akartak lopni. Már letartóztatták őket.

Rablás gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 49 éves és egy 45 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak tavaly október 27-én 10 óra körül Kazincbarcikán, a Mátyás király úton rátámadtak egy férfira, akitől pénzt követeltek. A sértett nem akarta átadni 40 forintját, ezért támadói bántalmazták, majd elvették tőle a pénzt.

Az útonállók 2018. október 10-én Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton erőszakkal próbálták leráncigálni egy másik sértett pulóverét. Akkor azonban zsákmány nélkül menekültek el a helyszínről. Előfordult olyan alkalom is, amikor egy nőtől egyikük elkérte a mobiltelefonját, de már nem adták vissza neki, sőt bántalmazták is.

Máthé Zoltán/MTI

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd 2018. november 3-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves férfit. A bíróság elrendelte a letartóztatást. A szökésben lévő 49 éves elkövetővel szemben a hatóság elfogató parancsot adott ki. A nyomozás eredményeként a napokban a férfit Dunakeszin azonosították, elfogták, majd előállították őt a rendőrségre, és ügyészi indítványozásra letartóztatták.

(Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top