Aktuális

Bűzös lé szivárog a kukásautókból Budapest egyik legdrágább kerületében

Az egyik népszerű, kávézókkal és éttermekkel teli sétálóutcában a vendéglátósok kénytelenek maguk feltakarítani a rothadó hulladékot.

Bűzös lé folyik a kukáskocsikból a II. kerületben – tudósít az RTL Klub Híradója. A rendszeresen előforduló, szagra és látványra is meglehetősen kellemetlen esetről a csatorna egyik nézője mobiltelefonos felvételt is készített.

A kávézókkal és éttermekkel teli Lövőház utcában a vendéglátósoknak kell feltakarítaniuk a szivárgó kukáskocsi után maradt szeméthalmokat, ha nem akarják, hogy vendégeiknek szagolniuk kelljen a bűzt. „Rettenetesen kellemetlen a nagy bűz a teraszunk vendégei előtt. Heti háromszor, amikor jön a kukásautó, mi hosszú ideig takarítjuk ezt a bűzös csomót” – nyilatkozta az egyik környékbeli vendéglátóhely üzletvezetője.

Az RTL Klub a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-t (FKF) is megkereste a kérdéseivel. Az FKF írásban közölte: a felelősöket figyelmeztették, intézkedtek a takarításról, és a történtek miatt elnézést kérnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top