Aktuális

Rendőrök és civilek fogtak össze, hogy megtalálják az eltűnt tószegi fiút

A keresésben közel száz önkéntes vett részt, nekik is köszönhető, hogy végül épségben megtalálták a 13 éves gyereket.

Rendőrök és civilek fogtak össze, hogy felkutassanak egy Tószegről eltűnt fiút – írja a Police.hu. A rendőrséget szerda délután hívta fel a család egyik ismerőse azzal, hogy a 13 éves gyerek ismeretlen helyre távozott. Szülei azonnal a keresésére indultak, de nem találták meg.

Fotó: Unsplash

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjának vezetője azonnal értesítette szolgálatban lévő kollégáit. Mivel tudták, hogy a fiú Szolnokra jár iskolába, a járőrök Tószeg mellett ott is keresték a gyereket. A kereséshez közel száz önkéntes is csatlakozott, akik egy szolgálaton kívüli nyomozó irányításával keresték az eltűnt gyereket.

A rendőrök a helyi közlekedési központ diszpécserén keresztül a Tószeg és Szolnok között közlekedő busz sofőrjével is felvették a kapcsolatot. Az egyik járőr személyesen is megkereste a buszvezetőt, és megmutatta neki a fiú fényképét.

A sofőr nem sokkal este nyolc után értesítette is a rendőrséget, hogy a gyerek felszállt a buszra Szolnokon. A járőrök azonnal érte mentek, és a helyi rendőrkapitányságra vitték, ahol már várta az édesapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top