Aktuális

Halálra fagyott egy 2 éves kislány, miután éjjel kibotorkált a –8 fokos hidegben

Nem tudott visszajutni a házba. A bejárati ajtó mellett találtak rá mezítláb, pizsamában.

Halálra fagyott hétfő hajnalban a –8 fokos hidegben egy kétéves kislány, aki az éjszaka közepén valahogyan kibotorkált New Hampshire-i házukból, és nem sikerült visszamennie a melegbe. Sofia Van Schoick holttestére a reggeli órákban találtak rá a szülők. A kislány pizsamában, mezítláb feküdt alig néhány méterre házuk bejárati ajtajától – írja a Metro.

A kislány családja nemrég költözött a környékre. A szülők elmondása szerint a bejárati ajtót belülről elég könnyű kinyitni, és még nem volt idejük rá, hogy felszereljenek egy biztonsági zárat. Arra azonban a legrosszabb rémálmaikban sem gondoltak, hogy ebből ekkora baj lehet.

A szomszédok hajnali 4 óra körül sírást hallottak a ház körül, ám amikor kinéztek az ablakon, nem láttak semmit, így visszafeküdtek aludni. A család reggel 7 óra 10 perckor jelentette a rendőrségen, mi történt. A kislány a rendőrök kiérkezésekor már halott volt.

Éppen kijöttem a konyhából, amikor kinéztem az ablakon – mesélte az egyik szomszéd. – Egy nőt láttam a tornácon, egy férfit a kocsifelhajtón, valamint – ekkor még azt hittem – egy játék babát, arccal a földön fekve, a bejárati ajtóhoz vezető lépcső mellett.”

Egyszer csak egy sikoltást hallottam. Egy másik nő jött ki a házból, felkapta a gyereket, és visszarohant a vele a házba

– emlékezett vissza a megrázó pillanatokra.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, de feltételezéseik szerint baleset történt. A boncolás során megállapították, hogy a kislány halálát kihűlés okozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top