Aktuális

Nagyot változik az időjárás, jövő héten már 11 fok is lehet

Az előrejelzés szerint, jövő héten a csütörtök lesz a legmelegebb nap: 6-11 fok is lehet.

Kezdetben még nagyrészt felhős vagy borult lesz az ég, jó hír viszont, hogy csapadék már csak egyre kevesebb helyen várható: északkeleten hó, másutt általában eső, havas eső. Vasárnap délelőttől nyugat felől átmenetileg nagy területen felszakadozik, csökken a felhőzet és megszűnik a csapadék – írja időjárás-jelentésében a Kiderül.

A helyzet vasárnap késő délután ismét változni fog valamelyest: beborul az ég, és egyre több helyen ered el az eső. Északkeleten újra havazhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 9 fok között alakul, északkeletről délnyugat felé haladva lesz egyre enyhébb az idő. Késő estére 0 és 5 fok közé hűl a levegő.

Az előrejelzés szerint jövő hétre nagyot változik majd az időjárás: a dermesztő mínuszok helyét barátságosabb idő veszi majd át. A legmelegebb várhatóan csütörtökön lesz majd: az előrejelzés szerint a legmagasabb hőmérséklet aznap 6 és 11 fok között alakulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top