Aktuális

Síneken álldogáló meztelen férfi miatt késtek a vonatok Budapest és Győr között

Szárnál álldogált a vágányok között, ruha nem volt rajta.

Szárnál volt kénytelen vesztegelni egy Déli pályaudvarról Győrbe tartó, valamint egy visszafelé, a fővárosba tartó személyvonat szerda délelőtt – írja a Kemma.hu. A MÁV kommunikációs igazgatóságának közleménye szerint rendőri intézkedésre vártak ott a vonatok, mert Szár megállóhelynél egy ismeretlen (meztelen) ember a vágányok között tartózkodott.

Képünk illusztráció

A Győr felé tartó vonat utasainak nagyjából fél 12 és dél között kellett várakozniuk, a Győrből 9:39-kor indult pesti vonat utasai viszont sokkal rosszabbul jártak. Ők 67 perces késéssel értek a fővárosba, szintén Szárnál vesztegelve. 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a rendőrségre 10 óra 57 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a szári vasútállomás területén egy zavart állapotú férfi tartózkodik. A helyszínre érkező rendőrök biztonsági intézkedés keretein belül mentőt hívtak a férfihoz, akit a mentőszolgálat munkatársai egészségügyi ellátása érdekében kórházba szállítottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top