Aktuális

Két magyar motoros vesztette életét Thaiföldön

A két fiatalember hétfő este ütközött egy furgonnal Bangkokban, egyikük sem élte túl a balesetet.

A Blikk a The Nation thaiföldi portálra hivatkozva számolt be B. Ádám és B. Krisztián halálhíréről, akik a thai fővárosban ütköztek össze egy furgonnal, amelyet egy japán férfi vezetett.

A rendőrség információi szerint az egyik motor olyan erővel ütközött az autónak, hogy a furgon a jobb oldalára borult. A másik motor a jármű utasterében állt meg az ütközést követően. Ezt a motort a 30 éves B. Ádám vezette, aki a helyszínen életét vesztette.

Az ütközés erejétől az oldalára dőlt furgon és az egyik motor is látható a The Nation fotóján (Fotó: Nationmultimedia.com)

A mentők a másik magyart, a 35 éves B. Krisztiánt és a súlyos sérüléseket szenvedett japán sofőrt is kórházba szállították, ám B. Krisztián életét az orvosok már nem tudták megmenteni.

Az esetről beszámoló cikket többen megosztották a közösségi oldalakon. Az alábbi Twitter-felhasználó azt írja, hogy az ütközés a város egyik legveszélyesebb kereszteződésében történt, amelyre évek óta próbálják felhívni a döntéshozók figyelmét, mindhiába. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top