Aktuális

A tragédia előtt üzenetet kapott az M3-ason elgázolt lánytól a Tankcsapda gitárosa

A végzetes baleset előtt a fiatal lány édesanyjával bulizott a Tankcsapda koncertjén.

Ahogy arról korábban itt írtunk, a 26 éves lány kedd este, nem sokkal a tragikus baleset előtt még édesanyjával szórakozott a Tankcsapda koncertjén. A koncert végén anya és lánya elbúcsúztak egymástól, Katáért jött a barátja, az édesanya pedig beült egy taxiba. Csak másnap értesült arról, hogy lányát halálra gázolták az M3-as autópályán.

Mint kiderült, a lány egy közeli parkolóban összeveszett a barátjával, ezt követően kiszállt az autóból, és gyalog indult tovább a sztrádán, az autók mellett. Alig néhány perc múlva gázolták el. Az autó 20 éves sofőrje, akit a rendőrök gyömrői otthonában fogtak el, segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A hatóságokat egy másik autós értesítette, aki végignézte a balesetet.

A koncertet követően a Tankcsapda gitárosa, Sidlovits Gábor is az M3-as autópályán igyekezett volna haza. Amikor meglátta az úton kettős indexszel álldogáló autót, mellette pedig a testet, azonnal félrehúzódott, és a zenekar egyik biztonsági emberével együtt odament segíteni. „Miközben próbáltam pulzust keresni, ránéztem az arcára – akkor ismertem meg Katát” – mondta a Blikknek, majd hozzátette, Kata és családja az együttes törzsrajongója volt, a koncertre is tőle kaptak jegyeket.

„Sokkoló volt, senkinek sem kívánom, hogy ilyesmit éljen át. Az volt a megdöbbentő az egészben, hogy Kata a baleset előtt pár perccel írt rám, hogy köszöni a jegyeket. Egyszerűen nem hittem el, hogy ez lehetséges” – emlékezett Sidlovits Gábor a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top