Aktuális

Szívszorító részletek az M3-as autópályán elgázolt lány tragédiájáról

Édesanyjával bulizott egy Tankcsapda-koncerten, mielőtt a végzetes baleset történt. Az anya képtelen felfogni a veszteséget, de a gázolónak megbocsátott.

Kedden este még együtt szórakozott édesanyjával a Tankcsapda koncertjén az a 26 éves lány, akit pár órával később az M3-as autópályán halálra gázoltak.

Mint arról beszámoltunk, a lány egy közeli parkolóban összeveszett a barátjával, majd kiszállt a kocsiból, és gyalog indult el a sztrádán az autók mellett. Alig néhány perc múlva gázolták el.

Az autó sofőrje megállás nélkül elmenekült a helyszínről. A 20 éves gyömrői férfit otthonában fogták el a rendőrök.

Nekem a lányom a legjobb barátom is volt. Benne volt a kapcsolatunkban, hogy elmegyünk együtt egy koncertre bulizni. Kata igazi temperamentumos lány volt, magas hőfokon élte az életét. Imádott élni, nevetni

– mondta könnyek között a gyászoló édesanya a Blikknek.

A koncert után elbúcsúztak egymástól, Katáért jött a barátja, az édesanya pedig beült egy taxiba. Boldogan feküdt le aludni, másnap tudta meg a borzalmas hírt. Azt még nem tudja felfogni, milyen lesz az élete a lánya nélkül.

Amit viszont már most tudok, hogy megbocsátok a lányom gázolójának, nem haragszom arra a fiatalemberre, egyszerűen rosszkor volt rossz helyen. Úgy gondolom, ő ugyanúgy megszenvedi majd a történteket, ahogy mi, akik elveszítettük Katát.

A gázoló nagymamája szerint az unokája sokkot kapott, ezért hajtott el segítségnyújtás nélkül. A fiatalember a végzetes baleset után hazament, és senkinek sem szólt a tragédiáról.

A balesetről a Tankcsapda is megemlékezett a közösségi oldalán. Jól ismerték a lányt, nagy rajongójuk volt.

A Bors azt írja, Katát a zenekar gitárosa, Sidlovics Gábor hívta meg a koncertre, és ő volt az is, aki megtalálta. A zenész sokkot kapott, de a mentők kiérkezéséig szorította a lány kezét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top