Aktuális

Halálra gázolták a Győr fiatal kézilabdázóját

Varga Dominik mindössze 20 éves volt.

Tragikus körülmények között meghalt a győri ETO-SZESE utánpótlás kézilabdacsapatának játékosa, a 20 éves Varga Dominik – olvasható a klub honlapján.

A fiatal sportolót a hírek szerint január elsején reggel hét órakor halálra gázolták Szlovákiában, a dunaszerdahelyi járásban, Balony község közelében.

A Bumm.sk azt írja, Varga „sötét ruházatban, fényvisszaverő ruházati kiegészítők nélkül” sétált az úttest közepén, amikor egy arra járó autó elütötte őt. A kocsit egy 19 éves fiatal vezette, aki nem fogyasztott alkoholt. Varga olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Gyász - Elhunyt játékosunk

Tragikus körülmények között vesztette életét a 20 éves Varga Dominik, az ETO-SZESE utánpótlás csapatának játékosa. Január elsején reggel hét órakor közlekedési baleset történt a dunaszerdahelyi járásban, Balony község közelében. A hírek sajnos igazak, a balesetben elhunyt az AGROFEED ETO-SZESE U23 játékosa, Varga Dominik. Osztozunk a család, a barátok és a játékostársak fájdalmában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top