Aktuális

Szilveszteri tömegközlekedés Budapesten

Trolibusz, metró, villamos – a három közül kettővel biztosan utazhatsz ma este Budapesten. A sűrített felszíni járatok mellett egész éjjel közlekedik majd a 2-es, a 3-as és a 4-es metró, sőt mindegyik HÉV is – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A Nagykörúton egész éjjel jár

a 6-os és a 4-es villamos, egész éjszaka lehet utazni a belvárost átszelő 5-ös, 7-es, 8E és 9-es buszon, amelyek egész éjjel 30 percenként járnak. A kisföldalatti utolsó szerelvényei éjjel 1 órakor indulnak a végállomásokról. A metrószerelvények éjjel 1 óráig 10 percenként, ezt követően hajnalig 15 percenként közlekednek.

Erzsébet híd felhajtója a pesti hídfőnél, háttérben a Belvárosi templom

A szentendrei HÉV a budapesti szakaszán

félóránként, Békásmegyertől Szentendréig óránként indul. A csepeli HÉV félóránként, a ráckevei kétóránként, a gödöllői pedig óránként közlekedik.

A szilveszter éjszaka utazóknak a BKK elsősorban 

a belváros több pontját elérő metróvonalakat ajánlja,

amelyekről a társaság csatlakozást biztosít a szokásosnál sűrűbben közlekedő éjszakai járatokra. A szokásos éjszakai járatok szilveszter éjjelén is közlekednek, a megszokott rendben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top