Aktuális

Az első randin összeházasodtak

A brit pár egy internetes társkereső oldalon találkozott. Alig több mint egy héttel később már úton voltak Las Vegas felé, hogy karácsony napján megesküdjenek.

Az első randevújukon házasodott össze egy brit pár – írja a Daily Mail. A 34 éves Sarah Elliott és a 36 éves Paul Edwards egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg egymással december 15-én, és alig egy héttel később, december 23-án úgy döntöttek, Las Vegasba utaznak, hogy megesküdjenek.

Fotó: Unsplash

Sarah és Paul életükben először szenteste találkozott a gatwicki repülőtéren. A gépre már esküvői ruhában szálltak fel, a szertartást a vegasi Belaggio Hotelben tartották.

Azonnal egymásra találtunk, nem volt kérdés, hogy rögtön szoros kapcsolat alakult ki köztünk” – mondta az ifjú ara. „Úgy érzem, Paul a legjobb barátom. (…) Korábban mindketten megpróbáltunk a hagyományos módon ismerkedni, de egyikünk számára sem működött a dolog.”

Paul tavaly márciusban egyszer már kész volt az oltár elé állni, de a menyasszonya alig négy héttel az esküvő előtt szakított vele. Sarah tavaly februárban szakított az előző párjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top