Aktuális

Lövöldözés volt Bécs belvárosában, egy ember meghalt

Golyóálló mellényes rendőrök járják Bécs belvárosát, miután lövöldözés tört ki egy belvárosi étteremben. A tűzharcban egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült. Az osztrák rendőrség kizárta, hogy terrorcselekmény történt volna.

Nem terrorcselekmény, hanem „célzott bűncselekmény történhetett” péntek kora délután Bécs belvárosában, egy étteremben. A lövésektől egy ember életét vesztette és egy súlyosan megsebesült.

Rendőrök egy belvárosi étteremben elkövetett lövöldözés helyszínén Bécsben 2018. december 21-én. A támadásban egy ember életét vesztette, egy súlyosan megsebesült, a rendőrség körözést adott ki a szökésben lévő elkövető ellen –  MTI/EPA/Alex Halada

A rendőrség nagy erőkkel körözi a szökésben lévő elkövetőt. A bűntény helyszínét lezárták, az étterem környékén sisakos, golyóálló mellényt viselő rendőröket és egy rendőrségi helikoptert lehetett látni.

A lövöldözés háttere egyelőre tisztázatlan, ahogy azt sem tudni, kik voltak az áldozatok.

Szemtanúk beszámolói szerint a tettes a lövések leadása után egy autóban menekült el a helyszínről.

MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top