Aktuális

Eltűnt pilisvörösvári fiúkat keres a rendőrség – frissítve

Két pilisvörösvári kisfiút keres a rendőrség, akik szerdán tűntek el otthonukból. A megtalálásukban a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Reméljük, hamar előkerül az a két pilisvörösvári kisfiú, akiknek eltűnése ügyében közleményt adott ki a rendőrség. Eszerint Nagy Dániel és Nagy Péter József 2018. december 12-én pilisvörösvári otthonukból ismeretlen helyre távoztak, és az azóta eltelt időben nem adtak életjelet magukról. A felkutatásukra tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Nagy Dániel – forrás: police.hu

Nagy Dániel szürke kabátot, szürke sapkát, szürkés-kék színű farmernadrágot, magas szárú barna bakancsot és piros-fehér-kék focilabdamintás hátizsákot viselt eltűnésekor.

Nagy Péter József – forrás: police.hu

Nagy Péter József sötétzöld kabátot, szürke melegítőalsót, fekete sportcipőt és sárga hátitáskát viselt eltűnésekor. Mind a két fiú szemüveges.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt gyerekeket felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (2040 Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Frissítés:

A rendőrség honlapja szerint épségben megkerült a pilisvörösvári testvérpár, akiket szerda délután a készenléti rendőrség munkatársai egy Békéscsabára tartó vonaton találták meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top