Aktuális

Kilenc évet kapott a gyerekszöktető, pedofil tanár

Kilenc év fegyházra ítélték azt a békési robotikatanárt, aki Angliába akart szökni egy 11 éves tanítványával. A 34 éves férfit most szexuális erőszakért ítélték el egy másik ügye miatt.

Kilenc év fegyházra ítélték azt a 34 éves békési robotikatanárt, aki tavaly egy 11 éves tanítványát akarta Londonba szöktetni. Az ítéletet egy másik ügye miatt hozta meg a Békési Járásbíróság, amelyben egy másik kisfiú molesztálásával vádolták meg – írja a Blikk.

„Sz. Z. vádlottat a bíróság bűnösnek mondta ki folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, valamint gyermekpornográfia  bűntettében, ezért 9 év, fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte” – erősítette meg az értesülést a Békési Járásbíróság. Mellékbüntetésként a férfit végleg eltiltották minden olyan tevékenységtől, amely tizennyolcadik életévüket be nem töltött fiatalokkal kapcsolatos.

A bírósági ítélet nem jogerős, mert a férfi és védője felmentésért, illetve a büntetés enyhítéséért fellebbezett.

A Blikk megjegyzi, hogy a szöktetős ügyet megúszta a békési tanár, mert a kisfiú korábban azt vallotta a rendőrségen, hogy a tanár nem ért hozzá. Ennek ellenére édesanyjának már olyan dolgokat is elmesélt, amiket a rendőrök előtt szégyellt.

„Nem akarom felzaklatni, nemcsak neki, nekem is rémálmaim vannak, főként azért, mert a szöktetés előtt a tanár összevérezte a hátizsákját, amit a közeli patak partján hagyott azzal a búcsúlevéllel, amit megíratott a gyerekemmel. Azt akarta elhitetni, hogy a kisfiam öngyilkos lett” – monda a lapnak a kisfiú édesanyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top