Aktuális

Sting és Shaggy miatt lezárják a Hősök terét és az Andrássy utat

Akkora bulit csap majd a Hősök terén a Hatoslottó 30. születésnapján Sting és Shaggy, hogy lezárják miattuk a teret és az Andrássy utat is.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, nagyszabású születésnapi partit rendez a Szerencsejáték Zrt. a Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából. Az ingyenes koncerten fellép Sting és Shaggy, magyar részről pedig a Punanny Massif lesz a sztárvendég.

Mivel a szervezők tízezres tömegre számítanak, ezért szombat 10 órától vasárnap hajnal fél 5-ig lezárják a Hősök terét, az Andrássy utat a Bajza utcáig, az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály útig, a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között, valamint a Kós Károly sétányt.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) dolgozói takarítanak a szilveszteri ünneplés után a fővárosi Hősök terén 2018. január 1-jén reggel – MTI Fotó: Mónus Márton

A koncert miatt az M1-es metró 16 és 23 óra között sűrűbben közlekedik, biztonsági okokból azonban lezárhatják a Hősök tere állomást, így a szerelvények megállás nélkül haladhatnak át azon. A forgalomkorlátozás miatt változik az érintett közösségi közlekedési járatok – a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös, a 230-as, a 979-es busz, valamint a 75-ös trolibusz – útvonala is.

MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top