Aktuális

20 millió dolláros karácsonyi ajándékkal lepte meg dolgozóit a cégtulajdonos

Az amerikai egészségügyi szolgáltatócég alapítója 32 ezer munkavállalója között osztotta szét ezt a nem mindennapi összeget.

Húszmillió dollárt osztott szét cége 32 ezer dolgozója között a közelgő karácsony alkalmából a philadelphiai Bayada Home Health Care egészségügyi szolgáltatócég alapító-tulajdonosa.

Fotó: Bayada Home Health

„Veszek húszmillió dollárt, és szétosztom köztetek – mondta Mark Baiada a keddi céges vacsorán. – Szeretném kimutatni, mennyire hálás vagyok mindannyiótoknak azért a remek munkáért, amit végeztek.”

A pénzt annak alapján osztották szét a dolgozók között, hogy mennyi ideje vannak a cégnél: az új rekrutáltak ötven dollárt kaptak, de a veteránok között olyan is volt, akinek több tízezer dollárral hálálta meg a munkáját a tulajdonos.

Baiada azokról sem feledkezett meg, akik már nyugdíjba mentek. „Ezek hétköznapi emberek, akik keményen dolgoznak. Megtiszteltetés, hogy a munkatársaimnak tudhatom őket” – mondta a cégvezér a Yahoo Lifestyle-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top