Aktuális

Túlélte a Thousand Oaks-i mészárlást, egy nappal később leégett a háza

A Borderline Bar & Grillben történt lövöldözésben tizenkét ember halt meg. A kaliforniai erdőtüzeknek is sok halálos áldozatuk van.

Deseriee Edman alig huszonnégy óra alatt két pokoli tragédiát élt át. A fiatal nő a kaliforniai erdőtüzek miatt kénytelen volt elmenekülni az otthonából – alig egy nappal azután, hogy hatalmas szerencsével túlélte a Thousand Oaks-i mészárlást – írja a Yahoo Lifestyle.

Gyászolók siratják szeretteiket a Thousand Oaksban történt lövöldözés után (Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images/AFP)

„Az ember nem tud felkészülni arra, hogy egyetlen nap alatt két halálközeli élményt is át kelljen élnie – mondta a KCBS tévécsatornának. – Próbálom tartani magam, mert a családomnak és a barátaimnak szükségük van rám.”

Deseriee november 7-én főiskolai barátaival iszogatott a Borderline Bar & Grillben, amikor egy veterán tengerészgyalogos berontott a bárba, válogatás nélkül tüzet nyitott a vendégekre, majd magával is végzett. A mészárlásban tizenkét ember halt meg, sokan megsebesültek.

Deseriee túlélte a lövöldözést, de egy nappal később megint életveszélybe került: a hetek óta tomboló lángok körbevették malibui otthonát, családjával együtt épp, hogy ki tudták őket menekíteni a házból.

„Bárhova néztem, mindenhol lángolt a bozót” – mondta édesanyja, Carmen Edman a KCBS-nek. Deserieeék háza teljesen leégett. A legfrissebb jelentések szerint a környéken pusztító erdőtűzben eddig három ember vesztette életét, és 836 épület vált lakhatatlanná.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top