Aktuális

Kaliforniai tűzvész: Anthony Hopkins kastélya sértetlenül megúszta

Hatalmas szerencséje van Sir Anthony Hopkinsnak, mert a tűzvész érintetlenül hagyta 1,3 milliárd forintos malibui kastélyát, míg a szomszédai házait felemésztette.

Csodálatos módon megmenekült a lángoktól a Sir Anthony Hopkins malibui kastélya, míg szomszédai nem voltak ilyen szerencsések. Egy légi felvételen jól látható, hogyan ragyog a napsütésben a Santa Monica öbölben álló fehér kastély, miközben közvetlenül mellette egy másik ház porig égett. A színész annyira biztonságban érezte magát, hogy még két nyugágyat is kitett a kertbe, mialatt a környéket felemésztették a lángok.

Anthony Hopkins' £3.8m mansion miraculously left untouched by wildfire

ANTHONY Hopkins' £3.8million Malibu mansion was miraculously left untouched during the California wildfire that ravaged his neighbour's home. A striking aerial photograph shows the Welsh actor's four-storey red and white brick home beaming in the sunlight, next to acres of charred debris in Point Dume on the Santa Monica Bay.

A Kaliforniában lassan két hete tomboló tűzvésznek már 63 halálos áldozata van, Paradise városa teljesen leégett, a sztárok körében közkedvelt Malibu is súlyos károkat szenvedett. Rengeteg híresség otthona vált a lángok martalékává, elvesztette tengerparti házát Kim Basinger, Miley Cyrus, Neil Young, Robert Thicke és Gerard Butler is.

Bár a házuk nem égett le, de átmenetileg el kellett hagynia az otthonát Kim Kardashianak, Caitlyn Jennernek, ahogyan Will Smithnek és Lady Gagának is.

Címlapkép: MTI/EPA/Tannen Maury

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top