Szabadidő
Szponzorált tartalom

Megnyílt a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő (x)

A kibővült Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben megnyílt Budapest legújabb wellnessparadicsoma, ahol 12 új medence közül választhatunk. A hegyoldalban lépcsőzetesen kialakított fürdőben minden korosztály megtalálja a kedvére való elfoglaltságot.

A sportolni vágyókat és úszásoktatásra jelentkezőket egy 25 x 33 méteres, két irányban kötelezhető versenymedence és egy 10 x 12 méteres tanmedence várja. A versenymedence alkalmas lesz kisszámú nézőközönség befogadása mellett úszóversenyek és vízilabda-mérkőzések lebonyolítására is. Ezen a szinten egy finn és egy infraszauna is helyet kap.

A wellnessrészlegben 3, különböző hőfokú, élményelemekkel ellátott medence várja a pihenni vágyókat. A gyerekparadicsomban különleges sodrófolyosóval ellátott, vizes gyermekjátszótér és egy foglalkoztató kuckó teszi teljes körűvé a családbarát szolgáltatásokat. A szaunavilág területe két oldalról is megközelíthető, egyrészt az épület felől, ez a téli használat miatt fontos, másrészt a parkolók felől, önálló megközelítéssel. A szaunavilágban helyet kap egy aromaszauna, ördögszauna, gőzkamra, nagyméretű panorámás finn szauna, dézsás sófürdő, bioszauna, hideg és meleg vizes merülőmedencével, valamint 36 °C-os ülőmedencével. A panorámás külső teraszon egy különleges, lebegő, 36° C-os inox élménymedencéből csodálhatjuk a lenyűgöző környezetet. Az épület mellett egy kétpályás, egész évben használható csúszdapark is létesült.

A fürdő másik büszkesége egy Barcsay Jenő által készített mozaik, amely a lebontott újpesti fürdőből került át. A vendégek részére 120 db parkolóhely áll rendelkezésre.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top