Aktuális

Megrendítő ok miatt tartott magányos esküvői fotózást az indonéz menyasszony

Elvesztette jegyesét az októberi, indonéz repülőgépbalesetben, így egyedül ment el az esküvői fotózásra a gyászoló menyasszony.

Október végén 189 emberrel a fedélzetén a Jávai-tengerbe zuhant a Lion Air légitársaság Boeing 737-800 típusú repülőgépe, amely Jakartából  Pangkal Pingangra tartott. A repülőn utazott Rio Nanda Pratama is, akinek november 11-én lett volna az esküvője Intan Syarival.

A férfi még viccelődött is menyasszonyával, hogy ha véletlenül nem érne időben haza, akkor csináltassa meg egyedül az esküvői fotókat, majd küldje el neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mama jemput papa pulang ya sayang, mama sayang papa

Iis (@intansyariii) által megosztott bejegyzés,

Syari megtette azt, amit vőlegénye kért, fehér rózsákkal a kezében, kisminkelve, menyasszonyi ruhában egyedül állt a kamera elé.

„Annak ellenére, hogy a gyászom leírhatatlan, még mindig mosolyt tudsz csalni az arcomra. (…) Nem lehetek szomorú, olyan erősnek kell lennem, mint amilyennek mindig szerettél volna látni” – írta a magányos menyasszony az Instagramon.

A légi katasztrófát senki sem élte túl, a repülőgép tengerbe zuhanását vélhetően műszaki hiba okozta.

BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top