Aktuális

Rácsukta az ajtót a buszsofőr egy óvodás kisfiúra Kecskeméten

Szerencsére az ötéves gyerek nem sérült meg súlyosabban. A DAKK elnézést kért a családtól.

A kecskeméti 2-es busz vezetője rácsukta az ajtót egy ötéves kisfiúra és az őt kísérő dadusra csütörtökön – írja a Hiros.hu. A Széchenyi térről induló járaton egy óvodás csoport is utazott, a balesetet az okozta, hogy leszálláskor a sofőr túl korán csukta be az ajtót.

Fotó: MTI Fotó / Ujvári Sándor

Szabó Annamária, a gyerek édesanyja a portálnak nyilatkozva elmondta, a kis Noel fején egy kisebb duzzanat keletkezett. Csak a dadus lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj: a nő, miközben próbálta tartani az ajtót is, addig kiabált, amíg a sofőr ki nem szabadította őket.

A Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. (DAKK) közleményben kért elnézést a kisfiú családjától. „Az ügyben érintett autóbusz-vezetőnket figyelmetlen munkavégzése miatt figyelmeztetésben részesítettük, továbbá nyomatékosan felhívtuk figyelmét arra, hogy a DAKK Zrt. képviselőjeként lényeges munkaköri feladatát képezi a szolgáltatások színvonalas ellátása, valamint különösen kiskorú utasok esetében a maximálisan elvárható körültekintő munkavégzés fontosságára” – írták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top