nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Rácsukta az ajtót a buszsofőr egy óvodás kisfiúra Kecskeméten

Rácsukta az ajtót a buszsofőr egy óvodás kisfiúra Kecskeméten

Szerencsére az ötéves gyerek nem sérült meg súlyosabban. A DAKK elnézést kért a családtól.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A kecskeméti 2-es busz vezetője rácsukta az ajtót egy ötéves kisfiúra és az őt kísérő dadusra csütörtökön – írja a Hiros.hu. A Széchenyi térről induló járaton egy óvodás csoport is utazott, a balesetet az okozta, hogy leszálláskor a sofőr túl korán csukta be az ajtót.

Fotó: MTI Fotó / Ujvári Sándor

Szabó Annamária, a gyerek édesanyja a portálnak nyilatkozva elmondta, a kis Noel fején egy kisebb duzzanat keletkezett. Csak a dadus lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj: a nő, miközben próbálta tartani az ajtót is, addig kiabált, amíg a sofőr ki nem szabadította őket.

A Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. (DAKK) közleményben kért elnézést a kisfiú családjától. „Az ügyben érintett autóbusz-vezetőnket figyelmetlen munkavégzése miatt figyelmeztetésben részesítettük, továbbá nyomatékosan felhívtuk figyelmét arra, hogy a DAKK Zrt. képviselőjeként lényeges munkaköri feladatát képezi a szolgáltatások színvonalas ellátása, valamint különösen kiskorú utasok esetében a maximálisan elvárható körültekintő munkavégzés fontosságára” – írták.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon