Aktuális

Harmadfokú égési sérüléseket szenvedett manikűrözés közben

A tizenkilenc éves lány egy tál acetonban áztatta a műkörmeit, amikor belobbant a gyúlékony vegyszer.

Egy leicesteri lány súlyos, harmadfokú égési sérüléseket szenvedett körömápolás közben. Maya Edwards a Mirrornak nyilatkozva elmondta: éppen egy tál acetonban áztatta a műkörmeit, amikor az erősen gyúlékony vegyszer lángra kapott – valószínűleg azért, mert manikűrözés előtt gyertyát gyújtott.

Fotó: Unsplash

A tizenkilenc éves lány azonnal a fürdőszobába rohant, és a kádba dobta a lángoló tálat. Sajnos, olyan szerencsétlenül, hogy a zuhanyfüggöny is kigyullad,t és a kezére tekeredett, ez okozta a sérüléseit.

Fájdalmas sikoltozására negyvenöt éves édesanyja, Jules Keeling is a fürdőszobába szaladt. Amint meglátta, milyen súlyosan megégett a lánya keze, azonnal a Royal Infirmary kórházba vitte. Mayának a héten több bőrátültetésen is át kell esnie, hogy valahogy rendbe rakják a sérüléseit. „Állandó fájdalmaim vannak – mondta a lapnak. – Még szerencse, hogy az arcom nem égett meg, és a házunk sem égett le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top