Aktuális

Beginázta a nőt, majd a lakására kísérte, hogy kirabolja – videó

Egy szórakozóhelyen adott a nőnek bódító szert tartalmazó italt, majd elment vele a lakására.

A cinkotai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához. A férfi még augusztus 30-án 23 óra körül egy terézvárosi szórakozóhelyen megkínálta a sértettet egy üdítővel, melyben bódító hatású szer volt.

Ezt követően a bódult sértettet annak cinkotai lakására kísérte, ahonnan pénzt és mobiltelefont vitt el – közölte a Police.hu.

Fotó: Police.hu

A feltételezett elkövető 50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A rendőrség kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A férfiról videó is készült, ha felismered, szólj a rendőrségnek:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 (Telefontanú) zöldszámon, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top