Aktuális

Ilyen munkát kapott szabadulása után Eva Rezesová

Megpróbál visszatérni a munka világába, és már a külsején sem látszik a börtönben töltött hat év.

Alig két hónapja szabadult a börtönből egy tévével a hóna alatt Eva Rezesová. A rácsok mögötti kemény évek után most a családja segíti visszatérni egykori életébe a szlovák milliárdosnőt.

Munkát is talált, egy szusibárban kezdett dolgozni. Az étterem ugyanis a sógornője tulajdonában van, akivel szabadulása óta rengeteget van együtt. Azt nem tudni, pontosan milyen állást kapott – írja a Blikk.

Rezesová nem csak a munka világába tért vissza, szabadulása után egy nappal már az egyik legnagyobb képmegosztó oldalon is közzétett egy fotót. A képen a lányai és az ő keze látszik, mellé pedig azt írta: „Végre örökké együtt”.

Eva Rezesová börtönbüntetésének kétharmadát letöltve, hat év után elhagyja a Nagy Ignác utcai fővárosi büntetés-végrehajtási intézetet 2018. augusztus 28-án (MTI Fotó: Lakatos Péter)

A börtönben töltött hat évnek mára nyoma sincs a külsején, pedig két hónapja még csontsoványan, lenőtt hajjal és beesett arccal intett búcsút a cellájának.

Eva Rezesová 2012-ben ittasan okozott balesetet az M3-as autópályán, a vétlen autó három utasa a helyszínen meghalt, a negyedik áldozat pedig a kórházban vesztette életét. Kilenc év börtönre ítélték, de jó magaviselete miatt hat év után szabadult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top