Aktuális

Ceglédi pedofíliagyanú: a szülők elmesélték, szerintük mi történt

Továbbra is azt állítják, hogy a kislányt senki sem erőszakolta meg, szerintük fatális tévedés történt.

Exkluzív interjút adtak az RTL Klub Fókusz című műsorában annak a 4 éves ceglédi kislánynak a szülei, akit a gyanú szerint valaki megerőszakolt. A rendőrség még mindig ismeretlen tettes ellen nyomoz az ügyben, miközben a kislány családja továbbra is kitart amellett, hogy fatális tévedés történt, és egy 500 kilós súly okozta a kislány sérüléseit. A román származású szülők most részletesen elmesélték az ő verziójukat.

Elmondásuk szerint a kislány a baleset napján a kertben játszott, és felkapaszkodott egy 500 kilós súlyra, amit magára rántott. A súly a kislány lábára esett:

Csak arra emlékszem, hogy mikor még a bokája volt alatta, alányúltam vállal, megkapaszkodtam, apámmal ketten annyit billentettünk a súlyon, hogy a feleségem ki tudta húzni a súly alól

– emlékezett vissza az édesapa, aki elmondása szerint sokkot kapott, és ahelyett hogy mentőt hívott volna, maga vitte be a kórházba a gyereket. Ezt utólag nagyon bánja, már csak azért is, mert így nincsenek tanúk arra, hogy a baleset valóban megtörtént.

A szülők állítása szerint a kórházban először alig foglalkoztak velük, amikor azonban észrevették a vért a kislány lábán, azonnal azzal vádolták őket, hogy megerőszakolták a gyereket. A kislányt ezután felvitték a nőgyógyászatra, ahová a szülőket már nem engedték be, és nem is tájékoztatták őket a továbbiakról. Állításuk szerint eleinte azt sem tudták, hogy a kislányt Budapestre szállították. Itt végül megműtötték a combját.

A rendőrök mindannyiukat kihallgatták, a kislány nagybátyját többször is hazugságvizsgálat alá vetették, a férfiaktól DNS-mintát is vettek. Hamarosan a kisebbik, 13 hónapos kislányukat elvitte a gyámhivatal, és a gyanú szerint megerőszakolt, a szülők állítása szerint balesetet szenvedett 4 éves kislány sem térhet már vissza a szüleihez.

A szülők feljelentést akartak tenni a gyámhivatalnál, de nem vették fel a panaszukat. A család ügyvédet fogadott, állításuk szerint azonban azt sem tudják, jelenleg hol tart a nyomozás.

Azt megmondtam a gyámhatóságnak is, hogy az se érdekel, ha életem végéig fogok dolgozni azért a pénzért, hogy kiderüljön az igazság, hogy a gyerekek hazajöjjenek, és mindenki felelősségre legyen vonva

– mondta a műsorban az édesapa.

Az RTL Klub kereste a rendőrséget az ügyben. Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudták, hogy valóban történt-e nemi erőszak.

Az RTL riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top