Aktuális

Megszólalt a ceglédi kislány apja a szexuális erőszak ügyében

Az apa továbbra is állítja, baleset történt. Szerinte abban hibáztak, hogy nem mentőt hívtak, hanem maguk vitték be a kislányt a kórházba.

Nem tudja elképzelni, hogy bárki is szexuálisan bántotta volna a gyerekét. Ezt mondta az RTL Klubnak az apa, akinek a kislánya a gyanú szerint szexuális erőszak áldozata lett a múlt héten Cegléden.

A férfi a Fókusznak adott interjút, arcát nem vállalta, de szerinte baleset történt. Egy lezuhanó vasdarab okozta a gyerek sérüléseit egy ceglédi telephelyen.

A bokáján volt, megemeltem [a súlyt], aztán a feleségem kihúzta alóla. Felkaptam az ölembe, és azonnal szaladtunk vele a kórházba

– mondta az apa.

Az apa szerint egy ilyen súly esett a kislányra (Forrás: RTL Klub)

A család a ceglédi telephelyen él és dolgozik évek óta, a gyerek a combján és a bokáján sérült meg. A kórházban az orvosoknak gyanúsak lettek a kislány sérülései. Azt feltételezték, hogy megerőszakolták a gyereket. A kórház szólt a rendőröknek, akik nyomozást indítottak.

A kislány apja azt mondta, abban hibáztak, hogy nem hívtak mentőt – mert akkor egyértelmű lett volna, mi történt –, hanem maguk vitték kórházba a gyereket.

A rendőrség továbbra is szexuális erőszak miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, jelenleg szakértői véleményekre várnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top