Aktuális

Etetés közben zuhant a cápák medencéjébe egy nő – videó

Etetésre váró cápák medencéjébe esett egy kínai nő, aki sérülés nélkül megúszta a vizes kalandot.

Több mint egy percet töltött két etetésre váró cápa medencéjében egy nő, miután véletlenül beleesett a ragadozók medencéjébe. Az eset a kelet-kínai Zhejiang tartomány egyik bevásárlóközpontjában történt, ahol cápákat tartanak a vásárlók lenyűgözésére.

Forrás: pixabay

A cápák medencéje a bevásárlóközpont harmadik emeletén van, a látogatók alulról láthatják az üvegen keresztül az úszkáló ragadozókat. A pláza szóvivője szerint az eset nyitás előtt történt, a nőnek semmi keresnivalója nem lett volna a medencénél, amelynek teteje az etetés miatt volt nyitva.

A bevásárlóközpontban dolgozó nő viszont átment a lezárt gyaloghídon, és megbotlott, majd egyenesen a medencébe zuhant, pont a két etetésre váró fiatal citromcápa közé.

A nőt végül két biztonsági őr húzta ki a medencéből, szerencsére sérülés nélkül megúszta a nem várt kalandot. A bevásárlóközpont az eset utáni nyilatkozatában kiemelte, hogy az akváriumban két fiatal cápa él, amelyek nem veszélyesek az emberre.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top