Aktuális

Padlón aludt a Ryanair személyzete, nem jutott nekik szabad szoba – fotó

A padlón kellett aludnia Málagán a Ryanair személyzetének, mert a légitársaság szerint nem volt már szabad hotelszoba a térségben kitört hatalmas vihar miatt.

Egészen egyedi fénykép járja be épp az internetet néhány földön alvó Ryanair-munkatársról, akik a málagai repülőtéren számukra fenntartott iroda padlóján próbálnak aludni. A kép néhány napja készült, amikor az Ibériai-félszigeten több járatot is törölni kellett az ítéletidő miatt.

A fotót posztoló Jim Atkinson ezt írta a Twitteren a kép mellé:

„Ők a Ryanair 737-esének portugál bázisú személyzete, akik a vihar miatt rekedtek a spanyolországi Málagában néhány éjszakával ezelőtt. A padlón alszanak a Ryanair személyzeti szobájában. A Ryanair 1,25 milliárd eurót keres idén, de nem küldi hotelszobába az éjszakára ott rekedt személyzetét.”

Peter Bellow, a cég működési igazgatója árnyalta a képet: „Sajnálatos. Málagában minden hotel foglalt volt. A vihar hatalmas károkat okozott Portugáliában. Ezután nem sokkal a személyzetet egy VIP-váróba vitték. Elnézést a személyzettől, hogy nem tudtunk szállást találni nekik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top