Aktuális

Kizuhant a repülőgép nyitott ajtaján egy stewardess

A betonra zuhant, nyílt törést szenvedett az egyik lábán.

Súlyosan megsérült hétfő reggel az Air India egyik légiutas-kísérője, amikor az utasok felszállása előtt kizuhant a repülőgép nyitott ajtaján, és az aszfaltra esett. A baleset India nemzeti légitársaságának Mumbaiból Delhibe tartó járatán történt – írja a BBC.

Az Air India közleménye szerint jelenleg is vizsgálják a baleset körülményeit. A hírek szerint a megsérült stewardesst a repülőtér orvosai látták el, mielőtt kórházba szállították. A nő állapota stabil: eszméleténél van, és tudja, mi történik körülötte, de nyílt törést szenvedett a jobb lábán, és több zúzódásos sérülést is szerzett.

Az elmúlt időszakban több baleset is történt az Air India járatain. A múlt héten például a légitársaság Tiruccsirápalliból Dubajba tartó repülőgépe felszálláskor nekiment a repülőtéri kerítésnek. A gép végül Mumbaiban hajtott végre kényszerleszállást 130 utassal a fedélzeten. Néhány héttel ezelőtt pedig több mint 30 utasukat kórházba kellett szállítani, mert a pilóták „elfelejtették” nyomás alá helyezni a gép kabinját.

Képünk illusztráció (MTVA/Bizományosi: Balaton József)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top