Aktuális

Utánozni akarta a Dirty Dancing ikonikus emelését, lecsukták

Lehet, hogy nem egy borüzletben kellett volna próbálkoznia?

Csak, hogy egy kicsit a filmet is idézzük, a 24 éves Cindy Barrientost azon a szeptember 17-ei estén senki sem ültethette a sarokba. Különösen nem annak a borüzletnek a tulajdonosa, ahova barátnőjével eredetileg italért tévedtek be.

dirty dancing emelés részeg alkohol

Kép forrása: YouTube

Ahogy az később a TCPalm.com tudósításából kiderült, a két nő már a megérkezésekor sem volt éppen szomjas, ezért az üzletvezető úgy döntött, nem szolgálja ki őket. Sőt! Még ki is tessékelte őket az üzletből, amit Cindy és a barátnője először szó nélkül végre is hajtott. Pár perccel később azonban már újra az üzletben voltak.

Hogy ebből aztán hogy jutottak odáig, hogy a Dirty Dancing ikonikus emelését próbálgassák? Nos, az teljes rejtély. A dolog mindenesetre megtörtént, a kétségbeesett üzletvezető pedig erre hivatkozva hívta ki a helyi rendőrséget is. Mikor a járőrök a helyszínre érkeztek, Cindy barátnőjét az üzletben találták, míg Cindyt az autójukban, vörös szemekkel. Mindkettőjük ellen eljárást indítottak garázdaság miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top