Aktuális

Fél Budapestet lezárják, ma érkezik a török elnök

Hétfőn és kedden több fővárosi útvonalat is lezárnak Erdogan látogatása miatt, sőt néhány közösségi járat is rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik majd.

A Török Köztársaság elnöke, Recep Tayyip Erdogan érkezése miatt lezárások és forgalomkorlátozások lesznek ma és holnap a fővárosban – írja az MTI. Elsősorban a belvárosi főútvonalakon kell időszakos forgalomkorlátozásokra számítani, és több közösségi járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik majd.

Fotó: MTI Fotó / Kovács Tamás

Hétfőn kora reggeltől késő délutánig lezárják a Kossuth Lajos teret és közvetlen környékét, a téren az M2-es metró sem áll meg. Rövidebb időszakra korlátozzák a forgalmat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakon, ezért akinek a repülőgépe hétfőn 11 és 14 óra között, illetve kedden délután indul, annak célszerű lényegesen korábban elindulnia otthonról
  
A delegáció miatt hétfő reggel 6 órától kedden délután 6-ig lezárják a Lánchidat és a Széchenyi István teret is. Vasárnaptól keddig ideiglenes forgalomkorlátozás van érvényben, amely a főváros I., II., V., VI., X., XIII., XIV., XV., XVI. és XVII. kerületét is érinti, sok helyen tilos megállni.
 
Szakaszosan és időszakosan lezárnak több utat, útvonalat: hétfő délelőtt 11-től délután 2-ig például a 4-es főutat, az M3-as autópálya bevezető szakaszát, a Hősök terét és az Andrássy utat érinti az intézkedés.

A forgalomkorlátozásokkal kapcsolatos részletes információkat itt találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top