Aktuális

Munkába menet kukába dobta újszülöttjét, mert félt, hogy kirúgják miatta – videó

A kukába dobta újszülött csecsemőjét egy nő, mert attól félt, hogy kirúgják, miután megszült. A megrázó jelenetet felvette egy biztonsági kamera.

Egy 25 éves brazil nő néhány hónappal ezelőtt takarítónak jelentkezett egy autó-bérbeadással foglalkozó céghez. A cég ügyvezetője szerint már a felvételi elbeszélgetésénél látszott, hogy a nő terhes, de erre sem akkor, sem később nem tértek ki. A nő mégis azon aggódott, hogyha megszül, akkor emiatt elbocsátják majd új állásából.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Egyik nap a nő hasfájásra panaszkodva hazament a munkahelyéről. Másnap reggel a cég munkatársai azt vették észre, hogy kolléganőjük előző éjszaka nagyon lefogyott, és már nem látszik terhesnek. Közben gyereksírás ütötte meg a fülüket egy, a telephely mellett szemetesládából, amiben egy újszülött kislányt találtak.

Nem volt nehéz összetenni a képet, hogy a talált baba a nő gyermeke lehet. A takarítónő eleinte tagadta, hogy övé lenne a kislány, de egy biztonsági kamera felvételén látszik, ahogy a kukába teszi a csecsemőt.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top