Aktuális

Közöltek egy videót az 1-es villamoson injekciós tűvel szurkáló férfiról

A rendőrség segítséget kér az ismeretlen férfi azonosításához.

Szeptember 10-én egy családanya kétségbeesetten számolt be arról a Facebookon, hogy az 1-es villamoson egy drogos külsejű fiatal megszúrta őt egy kábítószeres tűvel. A 44 éves nő egy tompa szúrást érzett a combjánál, majd meglátta a tűt a férfi kezében, aki előre ment, és le is szállt. A nőt annyira sokkolták a történtek, hogy hirtelen tenni sem tudott semmit.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és a jelek szerint sikerült azonosítaniuk az elkövetőt. Csütörtök este ugyanis közzétettek egy videót az egyelőre ismeretlen férfiról.

A rendőrség szerint a férfi 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor kék trikót, melegítőfelsőt, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt. A támadás az Erzsébet királyné útja és a Zugló vasútállomás megállók között történt szeptember 10-én. A rendőrök arra kérik az embereket, hogy ha valaki felismeri a felvételen látható férfit, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top