Aktuális

Kiderült, hogy egy brit arisztokrata ugrott a Dunába Budapesten

William Sinclair nagyapja gazdag földbirtokos, Churchill közeli barátja volt.

Kiderült, hogy egy brit arisztokrata család leszármazottja volt az a férfi, aki szeptember 5-én este a Dunába ugrott a Lánchídról, és akinek holttestét néhány nappal később Csepel közelében találták meg.

A Daily Mail értesülései szerint az elhunyt egy bizonyos William Sinclair, akinek nagyapja, Sir Archibald Sinclair Winston Churchill barátja volt, vele szolgált az első világháborúban, később pedig a Liberális Párt vezetője lett. Ezenfelül ő volt az egyik legnagyobb földbirtokos az Egyesült Királyságban.

Bár a neves Sinclair család meglehetősen tehetős volt, William sorsa mégis rosszra fordult: évtizedek óta komoly drog- és alkoholproblémákkal küzdött, életét folyamatos botrányok szegélyezték.

A hatóságok jelenleg azt próbálják kideríteni, hogy Sinclair halála öngyilkosság vagy baleset volt-e. A beszámolók szerint a férfi úgy ugrott a vízbe, hogy közben két másik férfi filmezte őt. Mások szerint a két férfi nem vele volt, ők csak segíteni akartak rajta.

William Sinclair temetése Londonban lesz.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top