Aktuális

Tíz percig blokkolta a parkolót a telefonáló anyuka

A nőt nem hatotta meg a dudálás sem, gyerekével együtt rezzenéstelen arccal állta el a parkolni kívánó autós útját.

Az eset Új-Zélandon történt, ahol egy családi egyterűt vezető férfi szeretett volna leparkolni a Westfield St Lukes bevásárlóközpont parkolójában, azonban a szabad parkolóhely előtt egy nő állt egy tíz év körüli kisfiúval és vadul telefonált.

Az autót vezető férfi megpróbálta felkelteni a nő figyelmét, aki azonban meg sem moccant. A férfi először udvariasan kéri a nőt, hogy álljon arrébb, de ő rá sem hederít, még a fejét sem fordítja a kocsi felé.

A nőt nem igazán zavarta, hogy feltartja a forgalmat a parkolóban (Fotó: Twitter)

Amikor már minden hiábavalónak bizonyult, a sofőr hosszan nyomja a dudát, de a nőt láthatóan ez sem zavarja meg, noha még a kezével le is kell fednie a telefonját, hogy beszélgetőpartnere értse, amit mond. Semmiféle jelzést nem ad, nem kommunikál az autóssal, csak egy helyben áll, miközben a kisfiú riadtan a háta mögé bújik.

Képünk illusztráció (Fotó: Tumblr)

Az autót vezető férfi szerint jó 10 percig nem mozdultak el onnan, végül elhagyták a környéket. A történet megosztotta a kommentelőket, vannak, akik szerint az autósnak volt igaza, elvégre ez egy parkoló, míg mások épp a sofőrt hibáztatták, hogy miért nyomja a dudát egy kisfiútól néhány méterre.

Szerinted kinek volt igaza ebben az esetben?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top