Aktuális

Kósz Zoltán: „Egy ujjal sem nyúltunk a kislányhoz”

A vízilabdázó részletesen beszélt az őt és társát érő vádakról.

Mint arról beszámoltunk, egy most 13 éves kislány azt állítja, két évvel ezelőtt hónapokon keresztül szexuális kapcsolatot létesített vele két ismert sportoló.

A megvádolt Kósz Zoltán olimpiai bajnok és Petőváry Zsolt tagadja a vádakat, a Blikknek most Kósz Zoltán részletesen beszélt az ügyről.

Nincs takargatnivalónk, soha egy ujjal sem nyúltunk a kislányhoz

– jelentette ki Kósz Zoltán.

Elmondta azt is, hogy a kislányt 5 éves kora óta ismeri, szülei korábban egy edzőtáborba is elmentek a csapattal, jó viszony alakult ki velük. Ám sem Kósz, sem Petőváry soha nem edzette a lányt.

Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó 2018 márciusában (MTI Fotó: Mónus Márton)

Picinek egy tündéri, mosolygós, nagyon aranyos gyerek volt. Az uszodában sem volt vele semmi gond, amíg családi problémák nem jelentkeztek nála. Aztán kiderült, hogy volt egy botlása, amiből rendőrségi ügy is lett.

Az egyesületből nem küldték el, adtak neki még egy esélyt. Azt is tudták a lányról, hogy pszichológus foglalkozik vele a megváltozott életkörülményei miatt.

Aztán Petőváry Zsolt fél évvel ezelőtt kapott egy MMS-t. Az anyuka lefényképezett egy papírt, amelyen a kislány arról írt, miket tett vele Petőváry. Azt javasolta, menjenek pszichológushoz, hátha kiderül, miért ír valótlanságokat a gyerek, ezt viszont a szülő nem szerette volna.

Nem sokkal később egy újabb MMS érkezett. Ebben már én is benne voltam mint erőszaktevő. Ekkor már ügyvédhez fordultunk, és vele együtt ültünk le az édesanyával beszélni. Javasoltuk, hogy keressünk meg egy független orvosszakértőt, vagy ha szükséges, akár egy nőgyógyászt is. Semmire nem volt azonban hajlandó az anyuka.

Mindez februárban történt, azóta a két sportolót senki sem kereste. Az újságból tudták meg, hogy szexuális erőszak miatt indult nyomozás. Kósz Zoltán ezúttal is megerősítette, amit korábban az ügyvédeik is közöltek, hogy állnak minden vizsgálat elé, ha kell, a poligráftól kezdve a szembesítésig mindent vállalnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top